söndag 3 november 2013

Slotsspelet för alla kattmänniskor

Om du är mer av en kattmänniska än en hundmänniska (det sägs ju att alla människor kan delas in i dessa två grupper...), finns det faktiskt flera spelautomater med katt-tema du kan spela. Men ett av de bästa, åtminstone enligt mig, är Cats and Cash, för i detta spel lyckas man förena pengar, som ju förstås är det man vill komma åt när man spelar på spelautomater, med just katter, på ett riktigt bra sätt.

Spelet har 5 hjul och 25 vinstlinjer, och temat är katterna i Aristocats, som ju är otroligt söta. Så det är alltså lite "finare" katter det rör sig om i spelet, inga vanliga bondkatter eller liknande. Du kan spela med 5 mynt i taget, och du kan givetvis välja myntvärde själv. Det finns grundläggande bonusmöjligheter i spelet, om än inte något unikt, för det som finns är:
Wild symboler
Scatter symboler
samt
Bonusspel.
Inga jackpottar eller free spins eller liknande, alltså, men ibland kan det ju även vara skönt att spela spel där man slipper sådana avancerade "extran" (tycker åtminstone jag).

Så gillar du verkligen katter, är absolut detta spel värt att testa!

(Är du mer av en hundmänniska finns det även många spelautomater med hundteman, men skriver nog om dem i ett separat inlägg en annan gång...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar