torsdag 24 oktober 2013

Den stora spelautomatssnackisen i år...

... och även den ultimata spelautomaten för alla South Park fans (jag är själv ett stort South Park fan, älskar denna serie, som jag helt klart anser är en av de bästa tecknade serierna genom tiderna) är förstås South Park spelautomaten. Om ni missat det har nämligen även South Park gjorts om till en spelautomat, där man ser alla de populära figurerna, som Cartman, Kyle och de andra, bland spelsymbolerna.

I mitt tycke är spelautomaten riktigt välgjord, och jag skulle därför vilja kalla den ett måste för alla som gillar serien.

Det är förstås NetEntertainment, spelutvecklaren som är bäst på att ta fram spelautomater med roliga och udda teman som ligger bakom denna spelautomat, som faktiskt lanserades ganska nyligen.

Eftersom serien South Park har 4 huvudpersoner; Cartman, Kyle, Stan och Kenny, har även South Park spelet 4 bonuslägen. Varje huvudperson har med andra ord fått sitt eget bonusläge. Dessutom är ljudeffekterna riktigt bra, något som man inte alltid kan förutsätta med alla spelautomater, och den som känner igen serien kommer att känna igen sig väldigt mycket.

Det finns 25 insatslinjer i spelet, samt 5 hjul, och givetvis finns det alla möjliga roliga bonusfunktioner i spelet också. Freespins, wild symboler och bonus symboler dyker upp med jämna mellanrum i detta spel som helt klart bör räknas som den bästa nya spelautomaten på väldigt länge.

Helt klart tummen upp för NetEnt och detta spel med andra ord!

Ska även lägga till att nästan alla NetEnt casinon förstås tagit in spelet i sitt spelutbud, så populärt har det nämligen blivit på den korta tid som det funnits till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar